2015. március 23., hétfő

Hintaszék

Az első, és lehet, hogy az utolsó facsipesz hintaszék, amit készítettem. Nem volt nagy ügy megcsinálni, azt hittem nehezebb lesz,  de könnyen ment. Viszont, még nem tudom eldönteni, hogy túlépítettem-e vagy jó-e ez így. Persze élőben megint másképp hat, mások rendben találták, és azt hiszem így elsőre nem is rossz...

Cleo-ból lehet, hogy kaland hősnőt csinálok, ebben a cuccban remek kincskereső lenne belőle. :-)

6 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik, de kicsit bonyolultnak tűnik. Cleonak nagyon jól áll!
  Itt meg egy kanapé van csipeszből

  http://poupeesdeline.blogspot.hu/2012/05/pause-bricolage-le-salon-de-jardin.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, hidd el, nem bonyolult, adja magát építés közben! :-) Remek ez a kanapé is, igazán tetszik! Csak egy aprócska hiba van vele, hogy egészen kicsi babákhoz jó. Kár, hogy nem raktak mellé babát, akkor látszódna rendesen a méret. Én onnan látom, hogy kicsi, hogy az ülőrésze a csipeszlábak közepén van, ami kb. 2,2 cm magasságot jelent, vagyis, ha Barbie-hoz, MH-hoz, EAH-hoz stb. akarjuk csinálni, akkor magasítani kell hozzá. Ezért lett az enyém is furcsa szerkezetű, mert rá kellett még építeni, hogy méretes legyen. Imádom egyébként ezeket a csipeszbútorokat, és alapnak nagyon klasszak! :-)

   Törlés
 2. Nem csak a szék jó, hanem ahogy összeállítottad Cleo szerkóját, sokkal jobb ez a kombináció, szerintem jobban áll neki így a naci-csizma, mint a faun lánynak! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont ezt gondolom én is!!! :-) Szerintem, így ezzel a Cleo-val valami Tomb Raider-eset össze lehetne hozni. Már egy ideje gondolkozom ezen, és talán egyszer ebből is lesz valami... :-)

   Törlés